Taski Balimat 6500 veegmachine werkbreedte 90cm met 1 zijborstel

Eigenschappen

Taski Balimat 6500 is een veegmachine van het merk Taski. Deze opzit veegmachine is voor veelzijdig gebruik en kan zowel voor binnen en buiten gebruikt worden en maakt reiniging op verschillende vloertypes mogelijk. Het veegpad van 900 mm is inclusief één verschuifbare zijbezem die in combinatie met de extra grote 90 liter opvangcontainer tot optimale prestaties leidt. Daarnaast beschikt deze Taski Balimat 6500 over het Tandemrollensysteem (TRS). Dit systeem heeft tegen elkaar in draaiende borstels die het vuil naar boven transporteert via een nauwkeurige geleidingsplaat. In samenwerking met de zijbezem die het werk van de walsborstels ondersteund door vuil van de randen en hoeken van de walsborstels te vegen levert dit systeem de perfecte veegresultaten. De machine wordt klaar voor gebruik geleverd en de zijbezem en rolborstels zijn volledig te verstellen zonder hier speciaal gereedschap voor nodig te hebben. De zitting van de schrobzuigmachine is verstelbaar en zorgt voor een comfortabel en ergonomisch gebruik.

De Taski Balimat 6500 wordt geleverd met één zijbezem die de veegmachine en werkbreedte van 900mm geeft. Optioneel kan er een extra zijbezem bij besteld worden die de werkbreedte vergroot naar maarliefst 1100mm.

Positieve punten

+Verschillende vloertypes mogelijk
+Tandemrollensysteem
+Klaar voor gebruik geleverd.

Technische gegevens

Werkbreedte: 90 cm
Opvangcontainer: 90 liter
Theorethische prestaties: 6500 m2/u
Batterij-autonomie: tot 3,5 uur

Taski

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment schrobzuigmachineswaterzuigers en schrob- en boen machines. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053-4344343.

Information

:7524911
:

excl. BTW en verzendkosten