CALU TTS Microblue vlakmop 40cm blauw Wet Systeem

CALU TTS Microblue is een microvezel vlakmop met een hoog absorberend vermogen. Deze vlakmop is te gebruiken met rol-, bek-, of vlakwringers, ideaal voor het herhaaldelijke wassen van gladde oppervlakken.

Positieve punten

+ Groot reinigingsoppervlak met de mogelijkheid om hoeken te bereiken en onder meubels te reinigen
+ Lichtgewicht waarmee het de belasting van de gebruiker verlicht
+ Microvezel dringt door in microporositeit van de vloer en verzamelt vuil en meer dan 95% van de bacteriën

Technische gegevens

Kleur: Blauw
Afmeting: 40cm
Materiaal: Microvezel (85% polyester, 15% polyamide)

Microvezel: Microblue

De mop is gemaakt van een microvezel, dit is een vezel met een dikte van minder dan 1 DTX (Decitex). Ter vergelijking een mensen haar is 51 DTX en een vezel katoen heeft een dikte van 3,2 DTX. Het grootste voordeel van een microvezel is doordat het zo dun is het de mogelijkheid heeft om micro deeltjes vuil en bacterie te verwijderen.
Deze mop is gemaakt van de microvezel: microblue, bestaande uit 85% polyester en 15% polyamide. De microvezel vlakmop is ideaal voor droog afstoffen en heeft een zeer goede autonomie voor vloerreiniging bij vochtig gebruik dankzij een interne microvezellaag. De lus van deze mop is kort en hierbij is deze mop geschikt voor gemiddeld/laag vuil en dagelijkse reiniging.

De Microblue mop is geschikt voor de volgende ondergronden:
-Geglazuurd keramiek
-Klinkers
-Gepolijst terracotta
-Ruw terracotta
-Gepolijste natuursteen
-Gladde natuursteen
-Ruwe natuursteen
-Kunststeen
-Gepolijste kunststeen
-Keramische tegels
-Hars vloer
-Linoleumvloer

Wet systeem

Dit systeem is de beste oplossing voor een professionele en efficiënte reiniging van vloeren, wanden en plafonds Bij gebruik van het Wet System blijven de moppen bij het spoelen en persen aan het frame hangen, bukken is niet meer nodig en elk contact met vuil en chemische oplossingen wordt vermeden. Met Wet System werk je sneller, ergonomische en efficiënter in vergelijking met traditionele systemen.

CALU TTS

Dit A-merk beschikt over een assortiment Vloermoppen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Information

:280513
:

excl. BTW en verzendkosten