Taski Sweeper Balimat 2300 veegmachine

Eigenschappen

De Taski Sweeper Balimat 2300 is een nauwkeurige veegmachine. De Balimat maakt gebruik van het Twin Roller System (TRS) waarbij tegen elkaar in draaiende borstels het vuil transporteren van de ene rol naar de andere en hierdoor naar boven de bovengrondse vuilcontainer in. Naast de wals borstels bevat de veegmachine zijbezems die het vuil van de randen en hoeken veegt, hierdoor ontstaat er een perfect veegresultaat in één enkele beweging.

Flexibiliteit is een groot voordeel van de Taski Sweeper Balimat 2300, de machine is namelijk te gebruiken binnen en buiten en maakt reiniging op harde vloeren als tapijt mogelijk. Daarnaast bevat de machine batterijvoeding en borstelhulp om nog flexibeler te kunnen vegen. Zo zijn de zijbezems en rolborstels volledig instelbaar zonder dat hier enig gereedschap voor nodig is. Het dashboard van de veegmachine is eenvoudig ingericht met pictogrammen die zichzelf verklaren waardoor en geen training nodig is voor gebruik. Een ander voordeel van de Balimat is het compacte formaat en lage hoogte die het mogelijk maken de machine in smalle gangpaden en op drukke plaatsen te gebruiken. Tevens kan de handgreep ingeklapt worden om onder objecten schoon te maken en om obstakels heen te manoeuvreren.

Positieve punten

+ Twin Roller System voor nauwkeurig vegen
+ Te gebruiken zowel binnen als buiten en op harde vloeren
+ Borstels en bezems in te stellen zonder gereedschap
+ Dashboard met pictogrammen
+ Flexibel op drukke of smalle gangpaden

Technische gegevens

Kleur: oranje/grijs
Afmeting: 68x76x103mm
Bruto gewicht: 68kg
Werkbreedte: 65cm
Inhoud: 37ltr trechter
Prestatie: 2300m2/hup tot 3 uur batterij-autonomie

Taski

Dit A-merk beschikt over een assortiment Veegmachines. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Information

:7524901
:

excl. BTW en verzendkosten