CALU TTS Tri Safe Wet/Dry vlakmop Trilogy systeem

Eigenschappen

CALU TTS Tri+ Safe Wet Dry is een dubbelzijdige vlakmop voor nat reinigen en drogen. De twee zijden zijn gescheiden door een waterdichte laag. De mop is geschikt om poreuze gladde oppervlaken te reinigen. Combineer deze mop met een mopframe uit het trilogy systeem. De CALU TTS Tri+ Safe Wet Dry heeft twee zijden, de groene kant is voor het dweilen van de vloer en de blauwe kant om de vloer te drogen.

Positieve punten

+ Multifunctioneel: mop voor wassen en drogen
+ Gemakkelijk te verwisselen mop
+ Microvezels zorgen voor een hoge hygiëne

Technische gegevens

Materiaal: 90% polyester, 10% polyamide
Afmeting: 46x19,5cm
Materiaal Safe zijde (groen): polyester
Materiaal Dry zijde (blauw): 90% polyester, 10% polyamide

Trilogy systeem

Trilogy is een innovatief system waarbij het frame omkeerbaar is en het hierdoor mogelijk maakt om de helft van de benodigde moppen te gebruiken. Trilogy heeft twee vlakke parallelle zijden die aan bieden kanten gebruikt kunnen worden. Ergonomie wordt geboden door het  open-/sluitsysteem  van het frame via het  pedaal , terwijl de fitting in het midden van het frame een gelijkmatige druk op het hele oppervlak mogelijk maakt. Trilogy is ontworpen om te worden gebruikt met Tri-vlakmoppen. Tri-vlakmoppen zijn dubbelzijdige ultramicrovezel moppen van CALU TTS.


CALU TTS

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Vloermoppen . Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Information

:270768
:

excl. BTW en verzendkosten