CaluProtect Food P90 desinfectievloeistof 750ml

CaluProtect Food P90 desinfectievloeistof is gebruiksklaar en bevat twee werkzame stoffen (2,5% waterstofperoxide en 2,5% L-(+)melkzuur).
De CaluProtect Food P90 desinfectievloeistof is toegelaten door het CTGB onder toelatingsnummer 16255 N en kan worden gebruikt als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën) gisten, schimmels en virussen:
- Op oppervlakken in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen, inclusief oppervlakken en voorwerpen in ziekenhuizen en overige instellingen voor de gezondheidszorg.
- Op oppervlakken en voorwerpen in dierverblijfplaatsen en bijbehorende ruimten, inclusief transportmiddelen voor dieren.
- Op oppervlakken en apparatuur op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld en bewaard, exclusief melkwinningsapparatuur op de boerderij.

Toepassing

De vloeistof is bestemd voor gebruik als desinfectiemiddel voor oppervlakken, zoals wanden, vloeren, werkoppervlakken en voorwerpen.
Het middel kan ook gebruikt worden voor de verwijdering van schimmel- en weerplekken op harde oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing

Het oppervlak dient vochtig te blijven gedurende de inwerktijd. Naspoelen is niet nodig. Residu kan worden verwijderd met een schone (disposable) doek.

Inwerktijd:

Bestrijding van bacteriën, gisten en virussen, 1 minuut
Bestrijding van schimmels, 2 minuten

Positieve punten

+ De vloeistof bevat geen ethanol, waardoor deze veel vriendelijker voor de huid is als er toch iets op de huid terecht komt. 
+ De CaluProtect Food P90 desinfectievloeistof is niet ingedeeld als ‘gevaarlijke stof’. Hierdoor zijn er geen specifieke eisen van toepassing voor transport (ADR) en opslag (PGS15).
+ De vloeistof is niet brandgevaarlijk en daarom veiliger te hanteren. Wel wordt het aangeraden om de veiligheidsinstructies op het etiket te volgen.
+ Naspoelen is niet noodzakelijk, afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid kan het even duren voordat het oppervlak is opgedroogd.
+ Laat geen residu achter, waterstofperoxide ontleedt in water en zuurstof.
+ Prettige geur.

Technische gegevens

Inhoud: 750ml per flacon (voorzien van spraytrigger)

Veiligheidsinformatie

Zie verpakking van het product en het veiligheidsinformatieblad.

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

CaluProtect

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment desinfectiemiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar info@carellurvink.nl  of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Information

:150201
:

excl. BTW en verzendkosten

Bijbehorende Artikelen

Artikelnummer:71780
: