CaluGuard Pro isolatieschort wit Microtex met gebreide manchetten

Dit CaluGuard Pro isolatieschort (protectiejas) biedt bescherming tegen gevaarlijke stoffen en spatten. Het schort biedt bescherming tegen microbiologische stoffen, inclusief virussen. Het CaluGuard isolatieschort is gemaakt van Microtex, een sterk vloeistofdicht materiaal met ademende eigenschappen. De pluisvorming van dit materiaal is minimaal. Het schort is voorzien van verstelbare linten bij nek en rug voor een juiste pasvorm, het schort bedekt ook de zijkant van het lichaam. De mouwen zijn voorzien van gebreide manchetten voor meer comfort. De naden zijn afgetaped en hiermee is het schort vloeistofdicht. Daardoor is het schort is uitermate geschikt om de drager te beschermen tegen allerlei zaken vooral bij vochtige omstandigheden zoals:

- Urine, ontlasting, braaksel, drain/wondvocht en bloed
- Geschikt bij wondverzorging
- Verschonen van bevuild beddengoed en kleding.
- Verzorgen van cytostatica patiënten.

Positieve punten

+ Bestand tegen virussen
+ Ademend en pluisarm
+ Uitstekend voor in de zorgsector
+ Verstelbaar, dus voor iedereen de juiste pasvorm
+ Comfortabel

Kenmerken

- Materiaal: Microtex (65g/m2)
- Maat: One size
- Kleur: wit
- Lengte: 115cm
- Materiaal: microtex (>40g/ meter)
- Minimale pluisvorming
- Doosinhoud: 50 stuks

Toepassing

- Gezondheidszorg

CaluGuard

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit schort? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Onder het merk CaluGuard hebben we een uitgebreid assortiment disposable overalls laten ontwikkelen. Bekijk hier alle CaluGuard overalls.

Information

:87427
:

excl. BTW en verzendkosten