Taski Twisterpad paars 17 inch

Productomschrijving

Twister by Diversey is een innovatieve methode voor het dagelijkse onderhoud van vloeren. Een grote verscheidenheid aan vloeren worden gereinigd en gepolijst door miljarden microscopisch kleine diamanten op de Twisterpad. Twister is de eenvoudige, kostenefficiënte en milieuvriendelijke benadering van professionele vloerreiniging en produceert verbluffende resultaten op elk type vloer.
De paarse Twisterpad wordt aanbevolen voor de dagelijkse reiniging van vloeren die beschermd worden door een zachte coating en die een hoog glansniveau vereisen. De paarse pad bevat een speciale mix van diamanten die de levensduur van de coating verlengen en de tijd tussen strippen en sealen van de vloer verlengen. Het vermindert het aantal coating lagen tot 50%, vereist geen additionele investeringen in machines en heeft in optimale omstandigheden een levensduur tot ongeveer 60000 vierkante meter.
Zie voor uitgebreide informatie de productkeuze gids

Positieve punten

- Betere resultaten
- Lagere kosten
- Ecologisch
- Veiligheid
- Tevreden klanten

Gebruiksaanwijzing

• Kies de juiste Twister pad
• Plaats de kant met opschrift:”Machine Side” tegen de kant van de machine en de gekleurde kant van de pad richting de vloer.
• Gebruik alleen water
• Reinig en polijst de vloer
• Na gebruik de Twisterpad uitspoelen
• Als de kleur vervaagd is, de pad vervangen Nb. De kant van de vloerpad met diamanten is gekleurd en werkt daarmee als “slijtage-indicator”

Diversey

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar info@carellurvink.nl of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.    

Information

:7523231
:

excl. BTW en verzendkosten