Taski Allegro Light reinigingsdoek rood 10kg ca. 600st


Eigenschappen


De Taski Allegro Light doek is een semi-disposable non woven multifunctionel fdoek voor reiniging en desinfectie van alle oppervlakken. Toepasbaar op verschillende locaties, als ziekenhuizen, kantoorpanden, restaurants, hotels en scholen.
De Taski Allegro Light is zeer bestendigg en pluist niet, waardoor hij zijn geld meer dan waard is. De doek heeft een hoog absorberend vermogen, de Taski Allegro Light kan wel zeven keer zijn eigen gewicht aan water opnemen, waardoor oppervlakken na gebruik perfect droog zijn. Daarnaast behoeft de doek minder handelingen tijdens het reinigen, waardoor een directe besparing wordt gerealiseerd.
De Taski Allegro Light doek wordt geleverd in een compleet kleur gecodeerd assortiment. Dit maakt het makkelijker om reinigingstaken te bepalen, waardoor toepassingsfouten worden voorkomen. Daarnaast kan de Taski Allegro Light doek in de wasmachine tot 95 graden gewassen worden, waardoor de doek ideaal is voor desinfectie en overige toepassingen waar hoge hygiënestandaarden vereist zijn.

Toepassing

Handmatige reiniging van interieur, sanitaire ruimtes en keukens.


Gebruiksaanwijzing

De Taski Allegro Light doek kan worden gebrukt om alle oppervlakken te reinigen en desinfecteren. De verschillende kleuren helpen u een reinigingssysteem te creëren. Bijvoorbeeld:
Interieur = blauwe doek
Sanitair = rode doek
Overig = gele of groene doek
Kies de juiste kleur doek voor de benodigde reinigingstaak. Bevochtig de doek met een geschikte reinigingsoplossing of spray de oplossing direct op de doek. Beweeg de doek in een ronddraaiende beweging, spoel of was na gebruik in schoon water en laat drogen.

- Het is niet nodig om de Taski Allegro doek te wassen voor het eerste gebruik.
-  De doek na gebruik wassen of uitspoelen om de levensduur te verlengen.
-  Gebruik van een wasnet tijdens het wassen is aanbevolen om de duurzaamheid te verhogen. 


Plus punten

- Uitstekende reinigingsresultaten
- Hygiënisch reinigingssyteem
- Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Technische gegevens

Kleur: rood, wit, geel
Materiaal: 70% viscose, 10% polyester, 20% polypropylene
Gewicht: 100g/m2
Afmetingen: 38x40cm
Wassen: machine wasbaar to 95 graden
Levensduur: semi-disposable; ongeveer 5 wascycli op 95 graden


 

Information

:7511093
:
:

excl. BTW en verzendkosten