Diadora inlegzool Run PU foam geel/blauw maat 35

Eigenschapen

Diadora inlegzool Run is een uitneembare inlegzool met micro geperforeerde cellen dat zorgt voor de ademende eigenschappen van de zool. De Diadora Run is gemaakt van PU schuim en verkrijgbaar in de maten 35 t/m 48. Combineer de Diadora Run inlegzool samen met een paar Diadora Run werkschoenen voor optimaal comfort.

Diadora inlegzolen

Diadora Utility is binnen het bekende Italiaanse kleding- en schoenenmerk de tak van de werkkleding en de veiligheidsschoenen. Wat Diadora schoenen bijzonder maakt ten opzichte van andere aanbieders is de ervaring die ze hebben in de sportsector. Deze ervaring nemen ze mee naar de bedrijfstak Ultility waar ze ademende werkschoenen aanbieden in de klasse S1, S1P, S2, S3.

Naast werkschoenen biedt Diadora ook inlegzolen aan speciaal ontworpen voor het verhogen van de comfort tijdens het dragen van werkschoenen. Behalve de Diadora Run inlegzool verkoopt Carel Lurvink ook onderstaande twee inlegzolen van het merk Diadora.
Diadora Gel Performance inlegzool: Geschikt voor gebruik met Glove en Run werkschoenen. De Diadora Gel Performance is gemaakt van traagschuim en is schokabsorberend.
Diadora Net Breathing system: De inlegzool is geschikt voor gebruik met Diadora Glove Net werkschoenen. De inlegzool beschikt over het Net Breathing system.

Diadora

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar info@carellurvink.nl of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Information

:175941GEB35
:
:

excl. BTW en verzendkosten

Bijbehorende Artikelen

Artikelnummer:175304Z35
: