Taski Swingo 150B compacte schrobzuigmachine exclusief lader en li-ion batterij 36V

Compacte batterij-aangedreven schrobzuigmachine voor flexibel gebruik

Belangrijkste eigenschappen
- Zeer flexibel dankzij verwisselbare Li-Ion batterij
- Eenvoudige reiniging van kleinere ruimtes
- Perfect reinigingsresultaat en direct droge vloeren
- Gemakkelijk op te bergen

Zeer flexibel dankzij verwisselbare Li-Ion batterij
Deze batterij-aangedreven compacte schrobzuigmachine is speciaal ontworpen voor flexibel gebruik en is uitermate geschikt voor reinigingen spot cleaning van kleine openbare ruimtes, toiletten, kleine winkels en restaurants. De batterijen gaan 20 minuten mee en kunnen eenvoudig worden vervangen door de gebruiker, wat zorgt voor een ongelimiteerde batterij autonomie. De vloer is na gebruik schoon en direct droog, waardoor risico op uitglijden op een natte vloer of struikelen over de kabel beperkt wordt.
Li-Ion technologie staat spoedige oplading toe, net als tussentijds opladen waardoor de flexibiliteit van het gebruik van de machine significant wordt verhoogd.

Eenvoudige reiniging van kleinere ruimtes
Dankzij de unieke lage borstelunit, is de TASKI swingo 150B Li-Ion in staat om snel en makkelijk onder meubels te reinigen. De lichtgewicht machine kan eenvoudig worden vervoerd, waar meer conventionele automatische schrobzuigmachines simpelweg te zwaar zijn. Aan de andere kant voldoet handmatige reiniging niet aan de vereiste hygiëne standaarden.

Perfect reinigingsresultaat en direct droge vloeren
De hoog mechanische schrobcapaciteit en een tien keer hogere druk dan handmatige reiniging, verzekeren het beste reinigingsresultaat. De toonaangevende zuigunit resulteert in perfect droge vloeren - in beide richtingen. Gereinigde oppervlakken kunnen direct weer in gebruikworden genomen en de veiligheid wordt verbeterd door het risico op uitglijden te beperken.

Gemakkelijk op te bergen
Vanwege de compacte afmeting is de TASKI swingo 150 B LiIon eenvoudig op te bergen. De ergonomische handles maken het gemakkelijk de machine bijvoorbeeld een trap op te tillen.

Taski Machine Madness

Profiteer nu van kortingen op geselecteerde Taski Machines.
Actieprijs inclusief Li-Ion batterij en oplaadset: 
Artikel 7524166 Taski Li-Ion batterij
Artikel 7524168 Taski oplaadset

Information

:7524165
:

excl. BTW en verzendkosten

Bijbehorende Artikelen