Taski Swingo 350B BMS schrobzuigmachine inclusief batterij

Eigenschappen

Taski swingo is een effectieve compacte schrobzuigmachine. De machine is gemakkelijk te gebruiken in kleine ruimten. Door de geringe hoogte van de machine en het handvat datmakkelijk op hoogte kan worden ingesteld werkt de machineprobleemloos onder obstakels zoals tafels of rekken. De cilindrischeborstel, die tot de hoeken van het borstelhuis reikt, maakt reinigingvan randen en hoeken perfect mogelijk. De vloertrekker aan devoorzijde van de machine maakt het ook mogelijk reinigingsvloeistofte verwijderen wanneer de machine naar achter beweegt.

In vergelijking tot manuele reiniging levert de machine eenaanzienlijk hoger hygiëneniveau, een consistent resultaat en eenverbeterde uitstraling van de vloer. Dit wordt bereikt door maximalemechanische actie en de innovatieve V-vorm zuigmond die leidttot een uitstekend droogresultaat, zelfs bij “moeilijke” vloeren zoalstegels met diepe groeven, ongelijke en antislipvloeren.

Gezien het perfecte droogresultaat wordt de kans op ongelukkendoor uitglijden tot een minimum beperkt. In combinatie metaccu voeding is dit de perfecte oplossing voor dagschoonmaak.De in hoogte verstelbare ergonomisch gevormde handgreep methandbescherming maakt het gebruik van de machine veilig encomfortabel.

De machine is zeer robuust en duurzaam en kan zelfs de zwaarstereinigingswerkzaamheden doorstaan, zoals het gebruik in keukensen in fast food restaurants.

Positieve punten

+Geschikt voor kleine ruimtes
+Uitstekend droogresultaat
+Veilig in gebruik

Taski Machine Madness

Profiteer nu van kortingen op geselecteerde Taski Machines.
Actieprijs inclusief cilindrische schrobborstel:
Artikel 7516863 Taski cilindrische schrobborstel

Information

:7516862
:

excl. BTW en verzendkosten

Bijbehorende Artikelen

Artikelnummer:7518532
: