Soft Care Sport douchegel en shampoo 5ltr

Productomschrijving

Soft Care Sport is een milde shampoo en douchegel. Het product kan gebruikt worden in badkamers en doucheruimtes van sportclubs.

Eigenschappen

Soft Care Sport is gebaseerd op een evenwichtig mengsel van oppervlakteactieve stoffen, bevochtigers en haarverzorgingscomponenten. Het syteem op basis van oppervlakte-actieve stoffen garandeert uitstekende reinigingsresultaten. Het milde detergentmengsel maakt het product geschikt voor frequent gebruik (geen irritatie of uitdrogen van de huid). Bovendien zorgen de bevochtigers voor een optimale huidverzorging, terwijl weer andere componenten garant staan voor gemakkelijk te ontwarren haar. Het schuim breekt gemakkelijk af, zodat de douche gemakkelijk gereinigd kan worden.
Soft Care Sport wordt hoofdzakelijk gebruikt in badkamers en doucheruimtes van sportclubs.

Positieve punten

+ Uitstekende reinigingsresultaten 
+ Mild en doeltreffend ‘2in1’ product 
+ Vormt een rijkelijk schuim 
+ Verhoogde klantentevredenheid

Gebruiksaanwijzing

Indien gebruikt als shampoo en douchegel: op het natte haar of op de nat gemaakte huid aanbrengen en inmasseren zodat de gel rijkelijk begint te schuimen. Nadien grondig afspoelen en drogen.

Technische gegevens

Kleur: Witte, parelmoerkleurige vloeistofBR> pH: 5.25 (onverdund)
Relatieve dichtheid: 1.02 (20 graden)
Viscositeit (mPa.s; 25°C): ≈ 2500
Geur: licht geparfumeerd

Soft Care

Dit A-merk beschikt over een volledig assortiment handzepen en huidcremes. Stuur een mail naar info@carellurvink.nl of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.    medewerkers: 053 - 434 43 43.       

Information

:7511719
:

excl. BTW en verzendkosten

Bijbehorende Artikelen

Artikelnummer:7513851
: