Taski Twisterpad 11" geel

Productomschrijving

Twister by Diversey is een innovatieve methode voor het dagelijkse onderhoud van vloeren. Een grote verscheidenheid aan vloeren worden gereinigd en gepolijst door miljarden microscopisch kleine diamanten op de Twisterpad. Twister is de eenvoudige, kostenefficiënte en milieuvriendelijke benadering van professionele vloerreiniging en produceert verbluffende resultaten op elk type vloer.

De witte Twisterpad wordt aanbevolen voor de dieptereiniging van een brede range van vloeren die niet intensief belopen worden. De witte pad heeft in optimale omstandigheden een levensduur tot 15.000 vierkante meter.

De rode Twisterpad wordt aanbevolen voor de dieptereiniging en renovatie van een brede range van vloeren. De rode pad heeft in optimale omstandigheden een levensduur tot 10.000 vierkante meter.

De gele Twisterpad wordt aanbevolen voor de dieptereiniging van een brede range van vloeren die niet intensief belopen worden. De gele pad heeft in optimale omstandigheden een levensduur tot 30.000 vierkante meter.

De groene Twisterpad wordt aanbevolen voor de dagelijkse reiniging, polijsten en dagelijks onderhoud van een brede range van vloeren. De groene pad heeft in optimale omstandigheden een levensduur tot 30.000 vierkante meter.

Zie voor uitgebreide informatie de productkeuze gids

Positieve punten

- Betere resultaten
- Lagere kosten
- Ecologisch
- Veiligheid
- Tevreden klanten

Gebruiksaanwijzing

• Kies de juiste Twister pad
• Plaats de kant met opschrift:”Machine Side” tegen de kant van de machine en de gekleurde kant van de pad richting de vloer.
• Gebruik alleen water
• Reinig en polijst de vloer
• Na gebruik de Twisterpad uitspoelen
• Als de kleur vervaagd is, de pad vervangen Nb. De kant van de vloerpad met diamanten is gekleurd en werkt daarmee als “slijtage-indicator”

Diversey

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar info@carellurvink.nl of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.    

Information

:5871005
:
:

excl. BTW en verzendkosten