Unger wonder-wasverdeler 140cm cpt met bontje

De WonderWaxer van Unger
De WonderWaxer van Unger is perfect voor het aanbrengen van vloerwas. Dankzij de steel lengte van 1.40m kunt u comfortabel staand werken. De flexibele kop zorgt ervoor dat u de moeilijkste plekken kunt bereiken en na gebruik kunt u de hoes loshalen en wassen. De zit stevig vast op de houder, dankzij speciale houders.

Eigenschappen

  • Gemakkelijk was aanbrengen op vloeren
  • Comfortabel stand werken
  • Flexibele kop, hoes met drukknoppen
  • Compleet geleverd met steel, 140cm

Positieve punten

+ Ergonomisch werken
+ Eenvoudig in gebruik

Duurzaamheid en Unger

Duurzaamheid vormt een centraal thema bij Unger. Als betrouwbare partner voor reinigings- en onderhoudsgereedschappen draag Unger verantwoordelijkheid voor het milieu, de maatschappij en de volgende generaties. Daarom werkt Unger er voortdurend aan om in bedrijfsprocessen duurzame keuzes te maken.

Hierdoor is Unger onderscheiden met het EcoVadis zilveren duurzaamheidscertificaat. EcoVadis is een van ’s werelds meest betrouwbare ratingorganisaties voor duurzaamheid. Samen met onze leveranciers werken we aan verantwoord omgaan met natuurlijke bronnen en een duurzame economie.

Unger

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar info@carellurvink.nl of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Information

:578
:

excl. BTW en verzendkosten

Bijbehorende Artikelen

Artikelnummer:578R
: