3M Trizact Diamantpad 5 inch blauw

Trizact Diamantpads
De Trizact Diamantpads zijn bij uitstek geschikt om glanzende stenen vloeren een hoogglans te geven. Dit product dient in combinatie gebruikt te worden met de SPP vloerpad en de Paarse en Oker Diamant vloerpads en de Scotchgard Stone Protector nano- coating. Meer details >>>

Information

:50078
:
:

excl. BTW en verzendkosten

Deze diamantschijven bestaan uit geslepen diamantjes die op de punt van een kleine piramide geplaatst zijn en door een kunststof bij elkaar worden gehouden. Hierdoor maakt Trizact de stenen vloer zeer glad en egaal vlak, waardoor de Scotchgard Coating het meest optimale resultaat kan laten zien. Voor het optimale resultaat: Eerst 6 passages met de Rode schijfjes en dan 6 passages met de blauwe (fijnere) schijfjes. De Trizact schijven worden inclusief Dual-Lock schijven geleverd, waardoor u de diamantschijven direct onder een normale witte vloerpad kan plaatsen en gebruiken.
Duurzaamheid: +/- 500 m2 bij normaal gebruik en
redelijk egale opppervlakken. Normaal gebruik onder een éénschijfsmachine op lage toeren max. 150 rpm en alleen gebruik maken van water. Leverbaar in blauw, afmeting 5".