CaluClean F65 5ltr zelfglanswas met Carnauba

CaluClean F65 zelfglanswas is een vloerwas op basis van carnaubawas, die door zijn natuurlijke grondstoffen een voedende werking geeft aan vrijwel alle vochtopnemende oppervlakken. CaluClean F65 heeft een hoog vaste stofgehalte en geeft de behandelde vloer een hoge mate van antislip. CaluClean F65 kan tevens gebruikt worden als dweilwas.

Gebruiksaanwijzing

Bij milde vervuiling wordt aangeraden CaluClean F65 te mengen met water in een verhouding van 1:100. Bij een zware vervuiling wordt dit een verhouding van 1:50.
De te behandelen vloeren stofvrij maken eventueel reinigen met een synthetisch reinigingsmiddel, vloeren welke zijn gestript, goed naspoelen met SCHOON water. F65 in kleine hoeveelheden op de vloer uitgieten en gelijkmatig verdelen met een wasverdeler of mop. Bij voorkeur twee lagen over elkaar aanbrengen. F65 onverdund gebruiken. De gemiddelde droogtijd is ca. 20-25 minuten. Tijdens het drogen de vloeren niet belopen. F65 nooit samenvoegen met andere typen wassen.

Positieve punten

+ Geeft een stevige antislip laag
+ Kan worden ingezet als dweilwas

Technische gegevens

Kleur: wit
Geur: kenmerkend
Viscositeit: vloeibaar
pH: 8.5
Opslag: vorstvrij
Verpakking: 5 liter

Veiligheidsinformatie

Zie verpakking van het product en het veiligheidsinformatieblad.

Toepassing

CaluClean F65 vindt zijn toepassing op diverse soorten van vloeren o.a. lino­leum, ongeglazuurde plavuizen, travertin leisteen, betonvloeren, ongelakt hout, rubber en zachte marmeren vloeren.

CaluClean

Dit premium A+ merk product beschikt over een gedetailleerd werkplan en bijbehorende veiligheidsbladen. Deze kunt u downloaden bij de “Downloads”. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Information

:3036005
:

excl. BTW en verzendkosten